Pytania użytkownika negra

Czy pociągają was jakieś znane osoby, które powszechnie uznawane są za mało atrakcyjne?

User-default pytanie napisane przez negra, 21 kwietnia 2010 11:17:37
Dla przykładu: moja koleżanka fantazjuje na temat Muńka Staszczyka, ja natomiast mam słabość do Putina. Jak powszechnie wiadomo żaden z tych panów nie...
.

Jakiego typu odpowiedzi na pytamy są przez was minusowane?

User-default pytanie napisane przez negra, 14 marca 2010 14:42:32
Czy zauważyliście, że na głosowanie często mają wpływ sympatie i antypatie, a nie sens wypowiedzi?

Dlaczego mężczyźna rozmawiając z drugim mężczyzną używa wielu przekleństw? Pytanie zamknięte przez autora

User-default pytanie napisane przez negra, 10 marca 2010 11:42:30
Mimo, że nie jest fanem mowy ulicznej? Zastanawia mnie to od pewnego czasu: zauważyłam, że koledzy (a nawet mój tato!), którzy są dość...

Kto porwał wiosnę?

User-default pytanie napisane przez negra, 2 lutego 2010 18:30:51
Zaginęła wiosna. Rysopis: młoda, zielona, z długimi włosami=) Podejrzewam, że ktoś ją porwał. Może wiecie, kto mógł się tego...
10 odpowiedzi  |  tagi: porwanie + wiosna

Co powiedziałby nam o Tobie Twój przyjaciel, gdyby miał określić Cię w paru zdaniach?

User-default pytanie napisane przez negra, 2 lutego 2010 14:44:29
Moja przyjaciółka powiedziałaby, że lubię panikować i rysować sceny rozstrzelania (jak również czołgi i leżących...
3 odpowiedzi  |  tagi: przyjaciel

Z jakich powodów cieszysz się ,że jesteś mężczyzną/kobietą?

User-default pytanie napisane przez negra, 1 lutego 2010 10:51:04
Ja myślę, że super być kobietą, bo: żyjemy dłużej od mężczyzn, nie musimy zastanawiać się wiecznie, czy długość ma...

Jakie wydarzenia w historii Polski Cię wzruszają lub napawają dumą?

User-default pytanie napisane przez negra, 1 lutego 2010 10:42:55
Mnie wzruszało zawsze powstanie kościuszkowskie ze względu na kosynierów (jakimi patriotami musieli być ci biedni chłopi, żeby iść na uzbrojonego po...

Jaka była najlepsza rada, jaką kiedykolwiek usłyszałeś?

User-default pytanie napisane przez negra, 28 stycznia 2010 13:15:47
Od kogo ją usłyszałeś?
29 odpowiedzi  |  tagi: najlepsza + rada

Czy mamy prawo "zmuszać do życia" osobę chcącą popełnić samobójstwo?

User-default pytanie napisane przez negra, 26 stycznia 2010 11:27:34
Wątpliwości narodziły się w mojej głowie podczas zajęć z interwencji kryzysowej. Okazuje się ,że interwent, który rozmawia z osobą,...

Czy wybór imienia dla dziecka zależy od wykształcenia i zamożności rodziców?

User-default pytanie napisane przez negra, 23 stycznia 2010 18:02:06
Ostatnio słyszałam, że zagraniczne imiona jak np. Nikola czy Olivier nadają dzieciom ludzie niezbyt wykształceni i niezamożni, bo wyjątkowe imię jest czasem...

Co sądzicie na temat profilaktyki przestępczości w Polsce?

User-default pytanie napisane przez negra, 12 stycznia 2010 17:32:34
Czy jest ona w jakikolwiek sposób realizowana? Gdzie? Czy ktoś spotkał się z ciekawymi i skutecznym programem?

W jakiej książce był na początku cytat z procesu norymberskiego?

User-default pytanie napisane przez negra, 6 grudnia 2009 18:57:46
Czytałam kiedyś książkę, która na pierwszej stronie miała cytat z mowy końcowej oskarżyciela czy sędziego podczas procesu norymberskiego. Od...