Pytania użytkownika Unique

Macie czasem myśli samobójcze?

Unique pytanie napisane przez Unique, 3 września 2010 22:32:36
Mi nigdy nie układało się w życiu.. Ojciec pijak-nie mogę na niego liczyć, przepija całą kasę. Mama odkąd tylko pamiętam płakała po...

Jaką wybrać przyszłość?

Unique pytanie napisane przez Unique, 20 marca 2010 11:38:05
Cześć, mam dla was kolejne pytanko :P Mianowicie nie wiem do jakiej szkoły pójść ; > Ale wiem już że będzie to technikum. Tylko jakie? Mam do...

O czym mówić?

Unique pytanie napisane przez Unique, 12 marca 2010 15:42:46
Jest organizowany konkurs. Trzeba w nim mówić po angielsku . Mowa nie ma być za krótka ani za długa --ok. 5 min. Temat może być jakikolwiek, z tym że ja...
4 odpowiedzi  |  tagi: tematy + konkurs + mowa + kłopot

Co myślicie o "obliczaniu swojej daty śmierci"?

Unique pytanie napisane przez Unique, 31 października 2009 14:13:27
W Internecie można się spotkać ze stronkami, na których można obliczyć swoją datę śmierci. Co o tym myślicie? Czy ktoś może sobie...
12 odpowiedzi  |  tagi: śmierć + www + data

Co myślicie o tego rodzaju sporcie?

Unique pytanie napisane przez Unique, 20 października 2009 16:27:49
Od pewnego czasu oglądam wrestling. Bardzo lubię to oglądać, chociaż jest to dosyć brutalne:) Ostatnio słyszałam / czytałam, że jest to sport...
7 odpowiedzi  |  tagi: zapasy + sport + wrestling + boks

Co jest z moją twarzą?

Unique pytanie napisane przez Unique, 17 października 2009 14:08:19
Jak już wcześniej pisałam, ostatnio strasznie mnie wysypało pryszczami, zwłaszcza na czole i w okolicach ust:( Nie dość tego strasznie schodzi mi skóra...
2 odpowiedzi  |  tagi: syfy + problem + pryszcze + cera

Co mam zrobić?

Unique pytanie napisane przez Unique, 14 października 2009 16:46:11
Odkąd pamiętam, zawsze miałam jakieś pryszcze na twarzy, ale było ich zawsze kilka i szybko się goiły. Od jakichś 2 tyg. mam straszne problemy z pryszczami,...
5 odpowiedzi  |  tagi: twarz + problem + pryszcze + cera

Małpy czy nie??

Unique pytanie napisane przez Unique, 21 sierpnia 2009 10:11:08
Ostatnio rozmawiałam z mamą czy to Bóg stworzył Adama i Ewę i od nich pochodzimy, czy jak twierdzą historycy i biolodzy - od małp, które z czasem...

Czy powinnam z nim pójść ?

Unique pytanie napisane przez Unique, 6 lipca 2009 13:10:08
Pewien chłopak, mający 19 lat zaprosił mnie jako osobę towarzyszącą na ślub swojej siostry. Nie wiem co mam zrobić, mam tylko 15 lat i nie wiem czy to...
7 odpowiedzi  |  tagi: pomoc + ślub + gość

Czy nie krępują was duchy waszych zmarłych?

Unique pytanie napisane przez Unique, 27 czerwca 2009 11:54:32
Gdy ktoś umrze, to odchodzi od nas ciałem ale jest duszą, czyli nie widzimy go ale on zawsze jest przy nas i nas widzi. Czy nie krępuje was to, ze kiedy w np. intymnych...
12 odpowiedzi  |  tagi: śmierć + dusze

Czy mogę coś z tym zrobić?

Unique pytanie napisane przez Unique, 23 czerwca 2009 14:48:22
Jestem młodą osobą, zaledwie kończę gimnazjum, nie wiem czy to normalne ale szybko odrastają mi włosy, a w ogóle brwi! Miałam dosyć szerokie i...
2 odpowiedzi  |  tagi: włosy + pomoc + problem + brwi

Dlaczego ona mnie obwinia ?

Unique pytanie napisane przez Unique, 3 czerwca 2009 14:20:07
Mam dosyć trudny problem i nie wiem co robić. Spotkałam się z moją koleżanką i jej chłopakiem. Złożyło się tak że ja i on...

Co mam wybrać na konkurs piosenki?

Unique pytanie napisane przez Unique, 18 maja 2009 19:22:31
Otóż mam w szkole Eurowizję:) Mam zaśpiewać pisoenke- zagraniczną. Nie mam żadnego pomysłu jaką piosenkę wybrać, najlepiej jakąś...
6 odpowiedzi  |  tagi: śpiew + piosenka

Czy potraficie odpowiedzieć na te pytania?

Unique pytanie napisane przez Unique, 30 kwietnia 2009 10:54:55
Otóż, jestem ciekawa czy ktoś z Was potrafi się przyznać jaki jest i co chciałby w sobie zmienić, lub po prostu się ocenić. Mi ktoś zadał...
5 odpowiedzi  |  tagi: zalety + pytania + wady + ludzie
12Pager_3Pager_4