Nasze sondaże

.

Czy warto wybaczyc dziewczynie zdrade?

User-default pytanie napisane przez Ciarus, 2 września 2010 15:29:48
Czy myslicie ze juz 2 raz do tego nie dojdzie a moze jesli uzna ze raz sie jej udało to sie rozkreci i bd myslala ze zawsze zostanie jej to wybaczane?
.

Lubisz to!?

User-default pytanie napisane przez Hanssa, 2 września 2010 14:21:13
Zauważyłem Facebookowy przycisk "Lubię to!" przy każdym pytaniu, sondażu i poradniku. Więc jak: lubisz to!? czy nie bardzo? :)
.

Czy wywoływanie awantur na oficjalnych uroczystościach jest dobrą i godną formą promocji?

Sokol pytanie napisane przez sokol, 2 września 2010 11:40:27
Mając w dniu następnym wydać własną biografię - decydujecie się na wzbudzenie wokół siebie szumu medialnego? Oczywiście, ale w jaki...
.

Christina Hendricks najseksowniejszą kobietą świata. Czy też podzielasz tę opinię?

User-default pytanie napisane przez Hanssa, 2 września 2010 10:33:19
Christina Hendricks została wybrana najseksowniejszą kobietą na świecie. Ta amerykańska aktorka urodziła się 3 maja 1975 roku w Knoxwille. Grała...
.

Czy uwazacie ze testy i egzamin na prawo jazdy sa zbyt rygorystyczne?

User-default pytanie napisane przez Ciarus, 2 września 2010 08:51:28
Czy uwazacie ze testy i egzamin na prawo jazdy sa zbyt rygorystyczne?
.

Jakie jest Twoje ulubione piwo?

User-default pytanie napisane przez Magic, 1 września 2010 16:05:27
Pytania nie ma sensu rozwijać;). Starałem się wymienić te najpopularniejsze piwa, a przynajmniej te, które przyszły mi do głowy. PS Wiem, że pytanie...
.

Matki, czego oczekujecie od swoich pociech?

Sokol pytanie napisane przez sokol, 31 sierpnia 2010 19:52:55
W przeciągu kilku ostatnich miesięcy suma mniej lub bardziej szczęśliwych zbiegów okoliczności sprawiła, że znów jestem w brzuchu... Nie...
12 odpowiedzi  |  tagi: dziecko
.

Zmiany na Pytamy! ... Otóż to... gdzie są? Czyli doroczne pytanie.pl na propozycje oraz ocenę obecnego stanu Pytamy?

Sokol pytanie napisane przez sokol, 31 sierpnia 2010 19:41:13
Coś tu muszę napisać, ale chyba nie obrazicie się, jeżeli ograniczę się do powtórzenia pytania? Co zmienić? Jak?
.

Czy umiesz pływać?

User-default pytanie napisane przez chris27, 30 sierpnia 2010 21:43:50
Pytanie jeszcze wakacyjne kojarzone z morzem,jeziorami,basenami.Wiem,wiem pytanie takie zostało już zadane ale jakieś 3 lata temu,a od tego czasu społeczność...
.

Czy jesteś przeciwny/-a aborcji NA ŻYCZENIE?

User-default pytanie napisane przez meewosheq, 29 sierpnia 2010 00:24:26
Chcę tylko sprawdzić Wasze opinie - tak lub nie. Proszę, żebyście nie argumentowali. To można robić w osobnym wniosku. Podkreślam, że chodzi mi o...
.

Co myślisz o nowej wyszukiwarce Google Realtime umożliwiającej szukanie aktualności z ostatniej chwili?

EdwardOncki pytanie napisane przez EdwardOncki, 28 sierpnia 2010 14:34:18
Google uruchomiło usługę wyszukiwania aktualności z ostatniej chwili, która pozwala wyszukiwać najnowsze informacje pojawiające się w serwisach...
.

Jaka cecha najszybciej prowadzi do awansu, sukcesu zawodowego?

Enmerkar pytanie napisane przez Enmerkar, 28 sierpnia 2010 12:45:37
Teoretycznie kompetencje, pracowitość, skuteczność. Jaka cecha jest naprawdę najkorzystniejsza dla pracownika w nowoczesnej firmie?
.

Który z ostatnio dodanych poradników uważasz za najciekawszy?

EdwardOncki pytanie napisane przez EdwardOncki, 27 sierpnia 2010 12:40:30
W dziale poradników pojawiło się ostatnio trochę nowości (sam też jeden dodałem) więc mam do Was Pytoludki pytanie: który z ostatnio dodanych...
8 odpowiedzi  |  tagi: poradniki + nk + pytamy + nkpl + jak
.

Czy uprawiała(e)ś seks na balkonie?

User-default pytanie napisane przez air30, 27 sierpnia 2010 10:47:48
Czy kręci was seks na balkonie