Najnowsze odpowiedzi
Dzisiaj jest "Światowy dzień drzemki w pracy"?
no i? a mi prezesowa zrobila laske u siebie w gabinecie, ten dzien powinien sie nazywac dniem obciagania.
Co byście zrobiły gdybyście się dowiedziały, że Wasz facet zbiera złom??
powiedzialaby, ze zlomas z niego konkretny
co to znaczy . ??
zrob mu laske, sprawsz mu przyjemnoc, gimbusie.
co do mnie czuje?
gimbusy, przelewajcie swoje zale i pretensje w jakichs kurde rozowych pamietniczkach na mini klodeczke czy cos.
Który telefon lepszy? Nokia N97 vs Nokia N900?
mozna sobie zobaczyc która jest lepsza na stronie mGSM a tam jest porownywarka telefonow i moim zdanie lepsza jest N97.
Od ilu lat można legalnie w Polsce uprawiać seks?
szukam dziewczyny kamienna gora 518840770
Co jest grane?
nastepny dzien z zycia gimbusa. typie uswiadom to sobie, ze nie pdobasz sie jej.
Co sądzicie o utworzeniu specjalnej zakładki na pytania osobiste?
Dzięki, grzegorzup. Zamierzałem poczekać jeszcze na kilka opinii, a potem zgasić wszystkich właśnie takim tekstem: "I co z tego, że chcemy...?"
Kobiety - Czy uwłaczałoby Wam określenie, że jesteście bardziej od nas bohaterskie, ale przeciętnie gorzej myślące?
Np kobiety żywiąc rodzinę, przekazują dzieciom to większe zboczenie w odżywianiu się. W ogóle wychowanie następnego pokolenia jest b. ważne i nie wypada tu popełniać dowolności.
Ale rzeczywiście, @Ajumiko zaliczam do tego grona mądrzejszych kobiet, choć prawdopodobnie odżywia rodzinę zwłokami mordowanych, myślących i odczuwających, pożyteczniejszych od ludzi i pod każdym względem lepszych od ludzi stworzeń.
A przecież kobiety rodzące najczęściej w bólach swe dzieci, które potem są dla nich sensem życia, powinny być bardziej od facetów uwrażliwione, że matki zwierząt też bywają w ciąży, też rodzą i też kochają swe dzieci, które im się odbiera i morduje na cielęcinę, by ludzcy zboczeńcy mogli je pożreć, w tym kapłani religii opartych na Starym Testamencie wszystkich szczebli.
Co sądzicie o utworzeniu specjalnej zakładki na pytania osobiste?
Kiedyś bardzo dużo się dyskutowało na ten temat, jakie to zakładki miałoby się włączyć. Tylko, że tak naprawdę jak co do czego, to taką rzecz mogą tylko wprowadzić Administratorzy.
Obecni admini chyba nic nie planują wielkiego w najbliższym czasie. Nic nie widać w związku z tym na blogu chociażby.
Czy spałaś / spałeś nago pod gołym niebem?
A co jak ci mrówki wejdą do pupy, bo pomyślą, ze to czekolada i zostaniesz królową kopca :(
O gustach się nie dyskutuje, ale może warto je poznać ?
Nie piłam ani tego, ani tego, więc nie powiem.
koperek czy pietruszka?
Jaki telefon polecilibyscie na kupno dla nastolatki?
je mam 12 lat i mam iphona najleprzy czarny