Najnowsze odpowiedzi
Czy podatek VAT na książki powinien wzrosnać od nowego roku?
Powinien spaść zwłaszcza dla braży technicznej i i żynierskiej i humanistycznej literatura w ogóle książki są zbyt drogie i dlatego proponował bym Vat do dołu program proponowany przez SLD był przyjazny szkole szkoda ,że nie wygrali gdyby do tego doszło to dzisiaj tych co nie stać na kupno drogiej książki mieli by pomoc od państwa bo kiedyś uczony człowiek był szanowany i ten co chciał się uczyć mógł to swobodnie realizować uczyć sie i pracować a dzisiaj pracodawcy nie chcą zatrudniać osoby uczące się bo zaraz problem wielki.
Jarek ******* nie było cię tam! Czy aby napewno?
@Kubek: Mijasz się z prawdą, chociażby w sprawie działalności
Kaczyńskich w ramach KOR etc. Internowaniu również.
Próbujesz przeforsować nową wersję historii?
Czy warto iść na księdza?
Co to znaczy warto? Jeśli masz taką silną potrzebę, to idź. Jest
to trudna decyzja, bo życie księdza różni się od życia osoby
świeckiej. To musi być Twoja i tylko Twoja decyzja. Nikt za Ciebie
życia nie przeżyje.
Masz dobrego proboszcza i może bardzo Ci imponuje, chcesz być taki
jak on. A co będzie, jeśli spotkasz takich ludzi, którzy będą Cię
rozczarowywać? Co będzie, jeśli okaże się, że to jest dla Ciebie za
trudne? Ty musisz czuć powołanie, musisz mieć dużo wiary, że to
jest Twoja droga.
Zastanów się dobrze jakimi pobudkami kierujesz się myśląc o
wstąpieniu do seminarium?
Czy wywoływanie awantur na oficjalnych uroczystościach jest dobrą i godną formą promocji?
Kraj niby wolny, ale pytania nawet zadać nie można po swojemu.
Zkąd wziąść silniczek w rzeczach użytku domowego ???
też mam taki problem ;/ a tak przy okazji w stacji dysków niema rozebrałem cały i nie było ani 1
Co myślicie o rapexy?
Spoko, tyle że to musi być cholernie niewygodne dla kobiety.
Christina Hendricks najseksowniejszą kobietą świata. Czy też podzielasz tę opinię?
Jast dosc ładna (bardzo lubię redhead ;D) ale tej jej balony moim zdaniem sa za wielkie, bo na przykład biodra ma normalne.
172cm to wzrost średni czy wysoki dla kobiety?
ja mam 172 i jest zajebiscie:dd mam 16 lat
Czy warto kochać kogoś, kto nigdy nas nie pokocha?
Mi sie wydaje że nie warto.Podoba mi się jeden chłopak ale jeśli mu to powiem strece z nim kontakt...
Christina Hendricks najseksowniejszą kobietą świata. Czy też podzielasz tę opinię?
Piękna kobieta. Nie żadna wytapetowana blachara. Ma fascynujący typ urody i jest pełna wdzięku. A kolor włosów na pierwszym zdjęciu po prostu cudowny!
Warto służyć radą i czystym umysłem ludziom-wiernym Boga Ojca. Mam tak mądrego proboszcza że każde jego kazania "elektryzuje" i "pochłania" parafian. Daje rękę uciąć sobie że nawet największy "tuman" wychodzi z kościoła lekko odmieniony.
ma cyce jak donice i dlatego jest najseksowniejsza?
Właśnie w dzisiejszym chylącym się ku upadkowi świecie, tak podobnym do tego co sie działo na przełomie IV i V wieku w "Rzymie", warto iśc za sercem i służyć Bogu jako Jego Kapłan.
boks jak byc bokserem ?
Po pierwsze, pierdol szkołę ... zostań ninja!