Scenę z jakiego filmu chcielibyście przeżyć?
Oglądając dobry film, wczuwamy się w rolę bohatera, przeżywamy przygody, wzruszamy się, cieszymy. Jaki film , lub tylko jego fragment , wywarł na Was aż takie wrażenie, że chcielibyście przeżyć tą scenę naprawdę?
Odpowiedzi
Jakąś z filmu dla dorosłych:P (nie mówie o scenach przemocy:) )
8 i pół tygodnia, Mickey Rurke i Kim Bassinger, scena na trzepaku w ulewnym deszczu. ;-)
scena z Titanica :D chociazby na dziobie statku czy w samochodzie.. ;)
A ja słuchając dziś radia przypomniałam sobie "Dirty Dancing" i chciałabym zatańczyć no może niekoniecznie z Patrykiem w scenie z klubu (scena po wniesieniu arbuzów). Takie małe marzenie:)
Chciałabym przenieść się w czasie niczym Marty McFly w "Powrocie do przyszłości" :D
Najlepiej scene ze Wzgorza maja oczy w jaskini ;p
Chyba Scena z filmu "Skazany na Bluesa" przy kominie. Na początku. Taka szczera rozmowa...
Turniej taki jak w Death or Allive. Albo cały film Number 23
Zatańczyć tango do tak pięknej muzyki z tak wspaniałym aktorem jak w "Zapachu kobiety" ...
Ostatnia scena z Ostatniego Mohikanina ...
Żeby się nie powtarzać wybiorę "Całe szczęście".
scena z samochodu z Titanica :D
Taką gdzie seryjny morderca zabija swoją ofiarę powoli i boleśnie, a jednocześnie sam przy tym cierpi ( nie, nie fizycznie ). Oczywiście byłabym tym mordercą, a nie ofiarą. ;P
Jedną scenę z "Titanica". Tą na dziobie statku. Piękna jest... Chyba jestem mało oryginalna.
Jeszcze chciałabym przeżyć jeden film. Ale tak dla rozrywki, żeby potem wrócić do realnego świata i wszystko było jak dawniej."Labiryn Fauna"
Amm
Jedna scena to za maŁo.
Chętnie wpadŁabym we wszystkie sceny do ' Ameli '
Jeszcze pewniakiem wpadabym w ' Gorączkę sobotniej nocy ' i
potańczyŁa z Travoltą.
Do ' Wywiadu z wampirem ' też na chwilkę wskoczę - i mam nadzieję
że wrócę :)
Do ' Pretty women ' wpadabym tylko na zakupy, no może na coś
jeszcze, ale nie z tym mężczyzną...:)
ja chciałabym przerzyć cały film "High School Musical"
Całą MODĘ NA SUKCES chciałbym przeżyć. Wiem, że jest to nie możliwe, ale o niczym innym nie marze.