O czym rozmawiać z chłopakiem ??
Słuchajcie. Od kilku dni piszę z takim chłopakiem ze szkoły. Jest ode mnie o rok starszy. W tym oku pisze testy i wg. No i ja mu się spodobałam dlatego do mnie napisał. Teraz juz zadałam mu tyle pytań .. że masakra. . No własnie i nie wiem O co można się jeszcze pytać chłopaka ? . Oprocz koloru, typu dziewczyn, dania, musyki, filmu, szkoły ? ? Ale moje pytanie kieruje do tego o czym mam z nim rozmawiać .. na samą myśl o tym już się stresuje. Pomocy ;D
Odpowiedzi
O wyższości kiełbasy krakowskiej nad parówkami cielęcymi z Torunia...
jak brakuje tematów to może o pogodzie? A tak na serio, widzę że to ty głównie prowadzisz z nim rozmowę, może więc następnym razem niech Twój chłopak zaproponuje temat do rozmowy?
Oj dziewczynko od kilku dni zaledwie piszecie i już brak tematu do rozmów. I jeszcze tylko Ty próbujesz jakoś ciągnąć tę rozmowę. Weź się tak już nie przejmuj, jak mu zależy to może w końcu sam coś od siebie napisze, a jak nie to trudno.
O kredkach, plastelinie, wycinankach, kolorowankach...
O wpływie monsunów na rozwój 2 letnich pingwinów,o szkole.
aj sobie spokuj z chłopakiem ktory nie ciagnie rozmowy a napisał do Ciebie... ;/ jak muz alezy sam cos wymysli..a jak nie to nie.. ibedzie to oznaczało ze mu nie zalezy... ... moze najpierw troche go olej..w sensie... niech on sie wysili zeby było fajnie
Wolny czas, jakie filmy ogląda itp.
ustaw sie z nim na piwo to poważna sugestia. on sie narabie jak szpadel i znajdą sie tematy do rozmów :D a jak Ty się napijesz to oboje bd rozmawiaćcały czas najważniejsze abyscie pamietali o czym gadaliscie;P
Ej, Muminki to naprawdę dobry pomysł.
Mogą, też porozmawiać jak takowe się rozmnażają:)(Muminki)
hmm... skoro skończyły Ci się pytania, może to czas żeby zerwać tę relację? Jeśli miałaby perspektywy, to powinnaś mieć jeszcze pytań na dobrze kilkadziesiąt lat. Skoro Tobie kończą się po kilku dniach, może nie jest to najwłaściwszy wybór?
Z drugiej strony, może przestań zadawać mu pytania. Może wtedy on zacznie zadawać pytania Tobie i jakoś na nowo się rozkręci? Wtedy zawsze możesz dopytać np. "czemu pytasz"? "jak przyszło ci to do głowy"? "dlaczego zawsze odpowiadasz w ten sposób"? "czy jesteś pewien"? "co sprawia, ze jesteś pewien"? itd.
Możesz też go spytać czy nie zadajesz mu zbyt wielu pytań.
Ogólnie jest sporo możliwości. Puść wodze fantazji!