Na koncert, którego z wymienionych wykonawców wybrałbyś się najchętniej?
Masz okazję iść na koncert jednego z wymienionych wykonawców. Kogo wybierasz i dlaczego?
Sondaż
- 26%
- 3%
- 6%
- 6%
- 6%
- 6%
- 26%
- 16%
- 3%
Dyskusja
zalezy kto co woli. Osobiscie bardzo lubie Come, ale na ich koncercie bylam juz z 6 razy... na Happysad rowniez,na Hey niestety nie, Kaska ma swietny glos, i bardzo chetnie poszlabym wlasnie na ich koncert.
Chciałabym iść w pierwszej kolejności na koncert Myslovitz, jak
mogłeś ich tutaj nie wymienić -.-
A z tych tutaj wymienionych to T.Love i Happysad.
Kult, bo z wymienionych zespołów, oni mają najwięcej piosenek, które mi się podobają.
większość widziałem ale na JMJ bym się wybrał
Hey albo T.Love fajne piosenki:)
Zaznaczyłem Australian Pink Floyd, bo właśnie kupiłem bilet. Byłem na ich koncercie w styczniu i jest to naprawdę rewelacja - na koncertach są lepsi technicznie od niedoścignionego, wydawałoby się oryginału.
A jakiś Linkin Park ? Hardstylers ? Armin van Buuren ? :D
a ja bym poszla na Dżem. i kiedys na ich koncercie byc musze. muzyka i teksty ponadczasowe. jednym slowem: zajebiste.
T.Love i Happysad juz niedługo bede na nich :D
ja bym poszła na koncert Michaela Jacksona,! ;D
ja bym chciał iść na Scorpionsów 5 grudnia w Zabrzu, ale ceny są zaporowe
Ja bym poszła na Dżem, za to kompletnir nie leży mi T. Love. Ich sobie na 100% zawsze odpuszczę.
A ja bym nie poszła do zadnego z nich :) Wolę Peje,Piha,Eldo ;DD
Poszedłbym na AirSculpture albo na koncert jednego w muzyków w ramach www.ricochetdream.com
Ja bym poszła, ąle na Linkin Park na przykład, albo Billy Talent... Fajnie by było gdyby wystąpili w polsce...
Strachy na Lachy :) Na ich koncert zawsze chętnie idę. Poza tym fajne koncerty daje Coma i Akurat :)
30 SECONDS TO MARS. Nie byli u nas do tej pory, a na pewno byłaby pokaźna publika :D