Kiedy wiosna?
Wie ktoś, kiedy przyjdzie wiosna, a zima w końcu odpuści? Bo ja już jej znieść nie mogę... Wy także?
Odpowiedzi
Większość ludzi chciała latem zimę Bóg jest miłosierny- dal wam zime teraz i co :D latem chcecie zime a zimą ciepło ludzie czego wy w ogóle chcecie :)
Ale ja nic o lecie nie mówię! Wiosny chcę! :P
Bliżej niż dalej:) Jaka to przyjemna perspektywa, że dopiero przed nami, póki co mamy piękny, bielutki śnieg, cudowne zaspy skrzące się w słońcu, sople na dachach. Cudnie:) Jak pomyślę o tych zmarzniętych kałużach i błocie, okresie przejsciowym, kiedy nie wiadomo jak się ubrać, bo w grubym płaszczu wychodzi się rano, a wraca jak jest już ciepło albo odwrotnie -prognoza wiosenna, człowiek wychodzi w ciekiej kurteczce i bez czapki, a tu mroźny wiatr dobija za kilka godzin, albo te blade ziemiste twarze w wystawach sklepowych i oślepiające słońce, które zamiast cieszyć czasem denerwuje. To tak na pocieszenie;)
co chcesz od zimy? dla mnie moglaby byc caly rok.
wydaje się że już niedaleko -) Jak dla mnie jest oki zimą powinna być zima a latem lato każda pora roku ma swój urok trzeba tylko chcieć go dostrzec.
gówno prawda. nie kazda pora roku ma swoj urok. nie widzę nic szczegolnego w nieustająco padającym śniegu, w temperaturze -20 stopni, jestem tez pewna ze nie ujrze ani krzty uroku w bajorze jakie powstanie gdy śnieg zacznie sie roztapiać. oczyma wyobraźni widze tę nie zliczoną ilość gowien pozostawionych przez psy. ale oczywiscie nadal brońcie swoich pogladów o urokach zimy.
zima przeważnie nie trwa tak długo. weźmy pod uwage osatnie 4/5 lat, zimy były łagodne i krótkie a wiosne mielismy duzo wczesniej. miejmy tylko nadzieje, ze nadejdzie dosc szybko :)
No, nareszcie jakieś wsparcie xP
Heh,no jasne że zima to jeden wielki bezruch w przyrodzie i stracony czas.Dla mnie to zimy mogło by nie być!jedna wielka porażka,pizga i ciągłe przechłodzenia organizmu....żal. Zapewne Wiosna w tym roku będzie wyjątkowo ciepła i słoneczna.Moim zdaniem na pierwsze powiewy Wiosny poczekamy do około 10.marca,potem już z "górki"... Pozdr:)
Wiecie co idźcie wy sie leczyć pracuję w zimie na polu nawet jak były te mrozy po -20 i co. i nic żyje się dalej nie jestem ani chory ani osłabiony wręcz przeciwnie czuje się świetnie. Organizm potrzebuje zahartowania a wy wszyscy gnijcie w tych swoich chaupach i nabawcie się coraz to nowszych odmian grypy
jest ktoś z kierowców na tyn forum niech się wypowie na temat zimy fajnie jest sobie dojechać z punku a bo b gorzej jak się jeździ zawodowo
moim zdaniem jest tak jak powinno być. Nie żyjemy w Afryce czy na Syberii i w naszym pięknym kraju mamy 6 pór roku. Wg mnie w zimie ma sypać śnieg i ma być mróz, przedwiośnie musi być mokre i nie do zniesienia itd, mam nadzieję że po tej zaśnieżonej, mroźnej i prawdziwej zimie nastanie prawdziwe gorące, upalne lato a za rok znów będziemy mieć zimę taką jak teraz
javascript:%20rs(%22d143fvbd3%22,%22http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm%22,1,1,0,0,0,0,836,715,20,100); jeśli tak ma być to się chyba powiesze xP
Ja już też nie mogę znieść tej cholernej zimy i z utęsknieniem czekam na lato. Mam gdzieś że wspaniale bo mamy 6 pór roku i wszystko jest tak jak byc powinno! Mam Dość!!!! Won z zimą!!!
Jak dla mnie to zima jest totalna porazką! Kazdy, kto lubi zime powinien sie leczyć!!!! Wolę roztopy i wody po kolana ale w temperaturze +10 , niz śnieg. Człowiek od grudnia do marca powinien zapadać w sen zimowy i budzić sie na wiosnę! Te 3 miechy ciagna mi sie jak 10!!! Mam deprechę i wszystko jest do bani!!! Żądam aby nastała WIOSNA!!!
Chwali zimę ten co siedzi w bloku przed TV i najdalej ma do sklepu naprzeciw. Pomyślcie o tych co muszą przechodzić udręke w pracy, w dojazdach, w utrzyamniu swojego domu. Zima - dla mnie może jej nie być wcale, nawet w Święta BN. Pomyślcie o tych wypadkach drogowych, zniszczonych jezniach, zerwanych liniach, chorobach i zamarzniętych bezdomnych. Dalej kochanie Zimę niemądre mieszczuchy i maminsynki?
WON Z ZIMĄ!!! WYJ*** ZIMĘ Z PÓR ROKU!!! :):):) I LOVE SUMMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!