Jaki szampon jest najlepszy do kręconych włosów?
jak wyzej.
Odpowiedzi
taki w którym jest napisane "do włosów kręconych"
chodziło mi bardziej o jakość i efekt różnych szamponów. Nie jestem idiotką i wiem że gdy na szamponie pisze do włosów kręconych to nie jest on do włosów prostych.
Ja mam krecone wlosy i uzywam szamponow nawilzajacych i regenerujacych, bo po nich wlosy staja sie bardziej miekkie. A takie szampony jak np. sunsilk, ktore sa niby do lokow, sa lipne i nic nie daja a czasem nawet niszcza wlosy.
Hmmm ja stosuję zaprogramowany skręt z Ziaji.
a ja używam odżywki i szamponu NIVEA Hair Care Skręt fal i loków jest rewelacyjny
ja używam fructisa - zoabcz też tutaj http://www.handsomemen.pl/porady,wlosy_krecone_i_afrykanskie,325,idealne_loki.html
A ja juz nie wiem którym myć... :/ Sunsilk był kiepski, nivea tez . Teraz juz nie wiem co... aha i gliss kurt tez był badziewny :/
Szukałam ale nigdy nie widziałam gliss kura do kręconych włosów?... Też poszukuję i nic... Na rynku jest stosunkowo mało kosmetyków do włosów kręconych....
proponuję umyć włosy miodem akacjowym naprawdę działa
Ojj nie polecam Nivea, spotkalam sie juz z wieloma osobami z kreconymi wlosami ktorzy o tych kosmetykach mieli straszny łupiez. pozdrawiam
Ja także mam kręcone włosy i poszukuje fajnego szmponu. do tej pory stosowałam nive(włosy fajnie się układały ale nic poza tym, nie byly nawilżone itd) teraz stosuje zestaw matrix, i tu sytuacja jest odwrotna, włosy w lepszej kondycji( nie rewelacyjnej, ale mniej rozdwajają się) ale niestety nie układają się jakbym chciała. Teraz myślę o zakupie dość drogiego szmponu Kerastase ale nic o tej marce nie wiem. może ktoś ją stosował i ma zdanie na jej temat??
Potwierdzam fakt,iż kosmetyki nivea do włosów kręconych powoduja łupież. Szukam juz od dawna odpowiednich dla mnie kosmetyków dla moich loków,ale jest bardzo ciężko,bo jeśli cos już mi odpowiada to po jakimś czasie przestaje dawać początkowe rezultaty i poszukiwania zaczynaja się na nowo.
rewelacyjne sa kosmetyki firmy TIGI do włosów kreconych.
ja tez mialam wszystkie szampony do wlosow kreconych najgorszy to gliss kur i nivea jedyny ktory zostal do wyprobowania to ziajia jest tani ale moze dobry
Ja używam nivea od kilku lat ciagle i jest bardzo dobry. Polecam go zdecydowanie. Lupieżu nie mam i nigdy nie mialam z tym problemu.
Ja używałam nivea do kręconych i stwierdza ze szampon stosowany razem z odzywka wysusza wlosy i strasznie sie puszom. Ja tez juz stosowałam różne szampony i nic, beznadzieja. Zostal mi jeszcze ten Ziaji , ale jest wogóle do wlosów kręconych ?