do max20l ! mezczyzna+kobieta ?  RSS tego pytania  chcesz subskrybować pytanie?  chcesz dodać do ulubionych?

Mela1910 pytanie napisane przez mela1910 ,9 lutego 2010 01:04:00

moje pytanie kierowane jest raczej do max 20latkow poniewaz starsi moga poprostu nie zrozumiem problemu ... nie chce wysmiania itd potrzebuje rady ! jestem z chlopakiem od 7miesiecy znam go juz b.dobrze stał sie przewidywalny przez co przestala pociagac mnie jego "fizycznosc" ... jest jeszcze taki chlopak rok starszy w sumie zauroczylam sie ;p wiem ze jest to fascynacja ... ale nie wiem ile bedzie trwala ?! pomozcie co byscie wybrali ? statecznosc przewidywalnosc i spokoj czy fascynacje zauroczenie i motylki w brzuchu ;D ?? ;p

Podziel się

Odpowiedzi

Chcę głosować, zaloguj mnie!

100%
0%

błagam powiedz ile masz lat!

AlfaOmega napisane przez AlfaOmega , 9 lutego 2010 03:12:13

100%
0%

dlaczego piszesz że starsi niż 20latkowie nie zrozumieją Twojego problemu ? Miłość nie zna granic wieku, tak samo zauroczenie może spotkać 15-latka jak i 50-latka nie pisząc o wieku pomiędzy.

User-default napisane przez anonim , 9 lutego 2010 08:52:28

100%
0%

Ja mam rocznikowo 23 ale duchem czuję się jak 18-latek :D Dlatego pozwolę sobie zabrać głos. Nie chcę Cię wyśmiewać, bo temat nie jest wcale zabawny. Przez nieudane związki wiele osób cierpi. Na razie jesteś w wieku, w którym tak do końca nie wiesz, czego chcesz. Sama zresztą to wprost powiedziałaś. Z tym drugim też kiedyś motylki się skończą, a może zacznie coś, czego byś nie chciała? Uwierz mi, że motylki to chwilowe, po kilku latach oczy się otwierają, przychodzi rutyna - i co byś wolała, kogoś spokojnego, na kim możesz polegać, czy wiecznego dzieciaka? No właśnie. Nie powiem Ci co masz wybrać, bo to nie moje życie. Sama musisz podjąć decyzję, jesteś dorosła sądząc po nicku. Aaaa jeszcze coś: czasem, by coś docenić, trzeba to stracić. Tylko nie zawsze można odzyskać...

Burasekmalutki napisane przez burasekmalutki , 9 lutego 2010 09:17:01

100%
0%

Mam 18 lat i nie pomogę rozwiązać Ci tego problemu. Wydaje mi się, że starsze, bardziej doświadczone osoby mogłyby w tym temacie mieć więcej do powiedzenia.

Paula77777 napisane przez paula77777 , 9 lutego 2010 09:18:46

0%
0%

mam 17 lat !

Mela1910 napisane przez mela1910 , 9 lutego 2010 10:56:09

100%
0%

Mam (jeszcze :D) 21 latek, mogę zabrać głos?

A nie lepiej skończyć troszkę z tą przewidywalnością w związku. Jakieś urozmaicenie powinno pomóc.

Kobietka napisane przez kobietka , 9 lutego 2010 11:23:22

100%
0%

powiedz swojemu chłopakowi co ci lezy na sercu:) to sie poprawi,;p

User-default napisane przez 6diablo69 , 9 lutego 2010 11:23:34

0%
100%

Dmucham wszystko bez różnicy na wiek, więc teraz pytającego jest dla mnie zupełnie pozbawiona sensu.

User-default napisane przez anonim , 9 lutego 2010 14:25:07

anonim  [login]

(Maks. 3000 znaków wraz ze spacjami)

Dozwolone markdown do formatowania tekstu

Wstawianie grafiki, aktywnych linków i skryptów dostępne dla zalogowanych

zaloguj się aby dodać film

Podglad