Co sądzicie o utworzeniu specjalnej zakładki na pytania osobiste?  RSS tego pytania  chcesz subskrybować pytanie?  chcesz dodać do ulubionych?

Enmerkar pytanie napisane przez Enmerkar ,12 marca 2010 20:48:03

Mniej więcej 50% pytań brzmi: "czy on(a) mnie kocha", "czemu on(a) mnie nie kocha", "czemu on(a) mnie kocha", "co zrobić, żeby on(a) mnie zaczęła/przestała kochać", "jak się zazwyczaj zabijacie", "czy on(a) mnie zdradza", "czy jeszcze urosnę", "czy mam się przefarbować na blond - ratunku, pomóżcie", "czy jestem za gruba".

Wierzę, że to są prawdziwe problemy dla pytających, więc może nawet by im pomogło wydzielenie takich pytań do osobnej zakładki, dla zainteresowanych i potrafiących na takie pytania odpowiadać?

Podziel się

Odpowiedzi

Chcę głosować, zaloguj mnie!

80%
20%

Jestem za.
Pytający nie naraziliby sie na kpiny od innych Użytkowników.
Mogliby spokojnie dyskutować na te tematy, jednoczesnie nikomu nie przeszkadzając.

Enmerkar, zaskoczyłeś mnie - pozytywnie.
Cenię konstruktywną krytykę.

User-default napisane przez Ademiamt , 12 marca 2010 20:53:32

67%
33%

Ależ to są prawdziwe ludzkie dramaty i zasługują na to żeby były na pierwszej stronie, widoczne dla wszystkich. To są sprawy pierwszej wagi. To reszta pytań powinna być w specjalnych zakładkach jako mniej ważne i wartościowe.

User-default napisane przez anonim , 12 marca 2010 20:58:52

100%
0%

Ja jestem za.

Rosatti napisane przez Rosatti , 12 marca 2010 21:13:50

100%
0%

Isztar, nie twierdzę, że te pytania są mniej ważne. Masz rację, że często ważniejsze niż inne. Nie twierdziłem, że mają być na II czy VII stronie - może to być pierwsza, a wszystkie inne na II. Sugerowałem tylko rozdzielenie tematów.

Enmerkar napisane przez Enmerkar , 12 marca 2010 21:34:55

0%
100%

Poco ,mamy priva i czat,kto chce może wymienić się nr gg ,głupi pomysł jak sam "twórca" ,pytanie beznadziejne ,to nie servis randkowy.

User-default napisane przez anonim , 12 marca 2010 22:02:14

100%
0%

przydalaby się

Daryska133 napisane przez daryska133 , 12 marca 2010 22:15:21

100%
0%

Ciekawy pomysł. Myślę, że taki dodatek byłby dość funkcjonalny.

Kobietka napisane przez kobietka , 12 marca 2010 22:25:46

100%
0%

Fajny pomysł, żeby te pytania jakoś pogrupować:) jestem za

User-default napisane przez Luna1 , 12 marca 2010 22:35:47

100%
0%

Ateisto (czyli anonimie z 12 marca, 22:02:14), w ten sposób serwisem randkowym byłaby tylko jedna zakładka. Teraz - całe Pytamy.

Enmerkar napisane przez Enmerkar , 12 marca 2010 22:47:21

100%
0%

Jestem absolutnie za utworzeniem takiej zakładki, plus kilku jeszcze - tematycznych :)

Pyzaponczoszanka napisane przez pyzaponczoszanka , 12 marca 2010 22:48:48

100%
0%

Kiedyś bardzo dużo się dyskutowało na ten temat, jakie to zakładki miałoby się włączyć. Tylko, że tak naprawdę jak co do czego, to taką rzecz mogą tylko wprowadzić Administratorzy.

Obecni admini chyba nic nie planują wielkiego w najbliższym czasie. Nic nie widać w związku z tym na blogu chociażby.

User-default napisane przez grzegorzp , 12 marca 2010 23:55:18

100%
0%

Dzięki, grzegorzup. Zamierzałem poczekać jeszcze na kilka opinii, a potem zgasić wszystkich właśnie takim tekstem: "I co z tego, że chcemy...?"

Enmerkar napisane przez Enmerkar , 12 marca 2010 23:58:46

100%
0%

Chwileczkę... Czy nie ma jakiegoś "Cudownego sposobu" by Administratorzy przychylili się do naszych próśb? Nie wierzę... Coś musi zadziałać przecież. Pamiętajcie, ze Administratorzy to Ludzie, a nie maszyny.

Pyzaponczoszanka napisane przez pyzaponczoszanka , 13 marca 2010 00:19:35

100%
0%

Jestem ogólnie za podzieleniem tego naszego całego bałaganu na pęczki tematyczne.
Pytań osobistych, takich jak piszesz, jest rzeczywiście bardzo dużo i nie mam nic przeciwko temu aby dać im priorytet.

Kto pamięta SIMONa? Pamiętacie że on kiedyś wszedł w bliższy kontakt z adminami? Coś tam rzeczowego z nimi uzgadniał. Wtedy pojawił się pablo. Efektu większego wprawdzie też nie widać ale może ktoś zna podobną furtkę do WP, czuje się kompetentnym do podjęcia rozmów z nimi?

Antykwa napisane przez Antykwa , 13 marca 2010 14:22:16

100%
0%

Strona - jak każda inna - żyje z reklam i istnieje wyłącznie po to. Wyznaczenie kilku kategorii pytań - czy nawet tylko dwóch podstron - to dobre 30 minut pracy dla dyżurnego informatyka: trzeba za to zapłacić. Czy potem dochód z reklam się zwiększy? No nie wiem... więc odpada.

Przy okazji: Z tego samego powodu ta strona ZAWSZE będzie otwarta dla anonimów: zamknięcie strony dla nich oznacza, że reklamy zamiast do kilku tys. ludzi będą trafiały do 100.

Enmerkar napisane przez Enmerkar , 13 marca 2010 14:35:13

anonim  [login]

(Maks. 3000 znaków wraz ze spacjami)

Dozwolone markdown do formatowania tekstu

Wstawianie grafiki, aktywnych linków i skryptów dostępne dla zalogowanych

zaloguj się aby dodać film

Podglad