Co sądzicie o elektronicznym papierosie?  RSS tego pytania  chcesz subskrybować pytanie?  chcesz dodać do ulubionych?

User-default pytanie napisane przez Molpyd ,8 lutego 2010 20:07:45

Spotkaliście się z tym? paliliście? może zastąpić prawdziwe papierosy? Chciałbym sobie kupić ale nie wiem czy nie wyrzucę pieniędzy w błoto. Prosiłbym o rzetelne odpowiedzi na pytanie i o oszczędzenie sobie odpowiedzi tympu przestań palić z góry dzięki.

Podziel się

Odpowiedzi

Chcę głosować, zaloguj mnie!

100%
0%

Mam e-papierosa. Jest dosyć ciężko się na niego "przerzucić", przynajmniej dla mnie. Kiedy go palę, czasem mnie głowa zaczyna boleć od nadmiaru nikotyny, a nadal mam ochotę na zwykłego papierosa. Żeby całkiem zrezygnować z papierosów na rzecz e-papierosa potrzebna jest dość duża siła woli, choć pewnie nie aż taka jak przy całkowitym rzucaniu palenia. :)

Paula77777 napisane przez paula77777 , 8 lutego 2010 20:59:04

0%
0%

Witam

Powiem tak mam takiego papierosa od kilku dni i calkiem fajna sprawa naprawde da rade pozbyc sie "glodu" w smaku prawie ze indentyczny jak prawdziwy smrodu zero no i powoli kaszel usteuje gdzie wczesniej mialem z tym duzy prolem a szczegolnie z rana i naprawde polecam nie wazne za jaka cene.

User-default napisane przez anonim , 10 marca 2010 00:35:48

anonim  [login]

(Maks. 3000 znaków wraz ze spacjami)

Dozwolone markdown do formatowania tekstu

Wstawianie grafiki, aktywnych linków i skryptów dostępne dla zalogowanych

zaloguj się aby dodać film

Podglad