Czekają na odpowiedź

Czy osoba spokojna i unikająca imprez da sobie radę w akademiku?

User-default pytanie napisane przez incredibletime, 3 września 2010 18:44:39
Jakie są wasze zdania na ten temat,co moglibyście poradzić, a jeśli już ktoś musi być w akademiku ( taniej niż stancja) to jak postępować...

czy to grzech ?

User-default pytanie napisane przez tomi16, 3 września 2010 17:52:06
Witam mam niecodzienne pytanie czy boks zawodowy to grzech ? w sensie nie powinno sie bić

Gdzie znaleźć duży wybór czcionek "gotyckich" do edyt tekstu ?

User-default pytanie napisane przez Claromonte, 3 września 2010 17:00:58
, i jak po znalezieniu dołączyć je do zasobu tak żeby można było z nich skorzystać. Dziękuje za pomoc.

Przypadek czy zarobek?

Kopytt pytanie napisane przez Kopytt, 2 września 2010 18:18:59
artykuł W powyższym artykule dowiadujemy się o kolejnym wybuchu platformy wiertniczej także należącej do BP. Nie ma jeszcze podanej liczby ofiar o ile takie są....

Co to jest import wewnętrzny?

User-default pytanie napisane przez anonim, 2 września 2010 15:16:18
Jak w opisie. W wikipedii nie ma definicji, a nie rozumiem, jak można importować (zawsze myślałem, że to oznacza "sprowadzać z zewnętrz") coś wewnętrznie.

Jakie polecasz filmy nie "poprawne poltycznie"?

User-default pytanie napisane przez anonim, 1 września 2010 23:36:40

Z którymi zagadnieniami kultury powinni być zaznajamiani uczniowie?

User-default pytanie napisane przez Nowyuser, 1 września 2010 21:35:56
Z którymi zagadnieniami z dziedzictwa kulturalnego powinni być zaznajamiani uczniowie w szkołach w czasie obowiązkowej edukacji?

O czym wiedza jest najważniejsza żeby zdać maturę z WOSu ?

User-default pytanie napisane przez Claromonte, 1 września 2010 15:25:23
Na co nacisk powinien położyć korepetytor aby jego uczeń zdał dzisiejszą (np. zeszłoroczną) maturę z WOSu ? - wiedza o świecie...

ABC ćwiczeń, czyli niezbędnik kulturysty naturalnego

User-default poradnik dodany przez lillka, 1 września 2010 11:48:30
link do poradnika
W kulturystyce nie ma zaleceń optymalnych. To co sprawdza się w przypadku jednych osób innym niekoniecznie musi wyjść na zdrowie (i urodę). Wychodząc z...

Wady i zalety diety optymalnej

User-default poradnik dodany przez lillka, 31 sierpnia 2010 14:51:50
link do poradnika
Dieta dr Kwaśniewskiego jest jednym z najbardziej kontrowersyjnych modeli odżywiania. Jedni twierdzą, że jej twórca to prawdziwy dietetyczny heretyk, inni wprost...

Jak radzić sobie z łysieniem?

User-default poradnik dodany przez lillka, 31 sierpnia 2010 14:23:33
link do poradnika
Podstawowe pytanie brzmi: akceptować i poddać się czy nie akceptować i walczyć. Przypuszczam, że odpowiedź zależy od płci osoby, która...

Czy będzie nowa bonifikarta McDonalds ? Pytanie zamknięte przez autora

User-default pytanie napisane przez marian321, 31 sierpnia 2010 12:41:14
Czy będzie od 1 września nowa bonifikarta McDonalds ? bo na allegro niema a ważność starej sie kończy

Jak wgrać gre na poszkole?

User-default pytanie napisane przez skrabek02, 31 sierpnia 2010 10:46:29
Stworzyłem gre i zapisałem ją w formacie CCN. Terazchciałbym wrzucić ją na poszkole lub gry.pl. Lecz nie wiem jak . Mam konto. Jak dodać?

Zegarki szwajcarskie od A do Z

User-default poradnik dodany przez lillka, 31 sierpnia 2010 08:25:48
link do poradnika
Rodzaje mechanizmów, rodzaje komplikacji, encyklopedia zegarmistrzostwa tj. zegarków i ich producentów ze szczególnym uwzględnieniem zegarków szwajcarskich....

Kosmetyki dla mężczyzn

User-default poradnik dodany przez lillka, 31 sierpnia 2010 08:19:45
link do poradnika
O mężczyznach i kosmetykach, czyli o męskiej awersji do używania kremów, problemach z łysieniem (akceptować je czy nie), ze skórą i o nawykach...