zapytał: luk1407 | 18 maja 2012 01:23:38 | kategoria: Społeczeństwo, Religia
co myślicie o tym ?
Druga pieczęć: III Wojna Światowa
środa, 16.05.2012, 03:10
Moja najukochańsza córko, muszę poinformować cię, że trzecia wojna światowa wkrótce ukaże się światu.
Jak widzisz, dziś rano, płyną Moje łzy.*
Druga Pieczęć wkrótce zostanie złamana, jak przepowiedział Jan Ewangelista w Księdze Apokalipsy.
Rozpocznie się ona w Europie.
Przyczyną będzie system bankowy i Niemcy po raz kolejny wezmą udział w tej tragedii, jak to było w ostatnich dwóch przypadkach.
Kiedy się rozpocznie, w dużym stopniu będzie to z powodu oszczędności w gospodarce, a katastrofa wpłynie na Grecję z wielkim opadem radioaktywnym we Francji.
Bliski Wschód będzie również zaangażowany z Izraelem i Iranem w wojnę, a Syria odegra poważną rolę w upadku Egiptu.
Moja córko, budzę cię, by ci to powiedzieć, nie żeby straszyć, ale wzywam do wielkiej modlitwy za Europę w tym czasie.
Z powodu wojny i braku pieniędzy, dużo zbiorów zostanie utraconych, a to doprowadzi do otwarcia Trzeciej Pieczęci oznaczającej głód.
Dlatego teraz wzywam wszystkie dzieci Boże, aby próbowały magazynować suszoną i nie łatwo psującą się żywność do wyżywienia swoich rodzin. Ważne jest, aby uprawiać własne zbiory, jeśli to możliwe.
Pamiętajcie jednak, że modlitwa może złagodzić wiele z tego cierpienia.
Efektem tej wojny będzie to, że Mój Kościół na ziemi, będzie wciągnięty do jednego światowego kościoła, w imię zjednoczenia.
To zjednoczenie czyli fałszywy pokój, staną się rzeczywistością, w której antychryst ujawni się, by stworzyć fałszywy pokój i tak zwany koniec wojny.
Ten pokojowy pakt obejmie świat zachodni aż Chiny i Rosja zaangażują się w sprawy świata.
Będą one stanowić zagrożenie dla „Bestii z Dziesięcioma Rogami” - Europy i przejmą nad nią kontrolę, aby wprowadzić komunizm.
„Czerwony smok” - Chiny, już zdobywają silną pozycję w świecie ze względu na ich kontrolę światowych finansów.
„Czerwony smok” i "Niedźwiedź", którym jest Rosja nie kochają Boga.
Są one kierowane przez antychrysta, który pochodzi ze wschodu i kryje się za zamkniętymi drzwiami.
Kiedy te proroctwa zaczną się spełniać cały świat uwierzy w te orędzia. Wtedy nie będzie żadnych wątpliwości.
Proszę odmawiajcie tę Krucjatę Modlitwy, gdyż pomoże ona osłabić wpływ tych wydarzeń.
Krucjata Modlitwy (54) Modlitwa do Ojca, aby osłabić wpływ III Wojny Światowej
O, Ojcze Niebieski, w imię Twojego Umiłowanego Syna, Jezusa Chrystusa
Który wiele wycierpiał za grzechy ludzkości, prosimy, pomóż nam w tych trudnych czasach, w których przyszło nam żyć
Pomóż nam przetrwać prześladowania planowane przez chciwych władców i tych, którzy chcą zniszczyć Twoje Kościoły i Twoje dzieci
Błagamy Cię Drogi Ojcze, abyś pomógł nakarmić nasze rodziny i uratować życie tych, którzy będą zmuszeni do wojny wbrew ich woli
Kochamy Cię, Drogi Ojcze
Błagamy Cię, abyś pomógł nam w potrzebie
Uratuj nas od zawładnięcia przez antychrysta
Pomóż nam przetrwać jego znak, znamię Bestii, odmawiając jego przyjęcia
Pomóż tym, którzy Cię miłują, pozostać wiernymi Twojemu Świętemu Słowu w każdym czasie, abyś
Mógł obdarzyć nas łaskimi potrzebnymi do przetrwania w Ciele i Duszy.
Moja córko, zdaję sobie sprawę, że to orędzie może być szokiem, ale pamiętaj, że modlitwa i Pieczęć Boga Żywego - Krucjata Modlitwy numer (33) będą chronić Moich wyznawców.
Moja Resztko Kościoła, wy Moje dzieci, przetrwacie, chociaż to nie będzie łatwe.
Będziecie prześladowani z powodu waszego chrześcijaństwa, lecz nigdy nie potępiajcie Mnie ani Mnie nie odrzucajcie.
Z tego powodu otrzymacie dary. Mój Dar Pieczęci Boga Żywego uczyni was niewidzialnymi dla waszych wrogów.
Odmawiajcie ją od teraz codziennie. Trzymajcie ją przed sobą w waszych domach i niech będzie pobłogosławiona przez księdza.
Szybko rozpocznijcie przygotowania na dzień opadu radioaktywnego w Europie, gdyż jest on blisko.
Wasz Jezus
* Uwaga: Kiedy Maria pisała te orędzie mokre łzy spływały na zdjęcie Jezusa przed nią.
zapytał: milejdi | 18 maja 2012 01:16:21 | kategoria: Społeczeństwo, Dom i styl życia
.
[zgłoś do moderacji]zapytał: Minnie | 18 maja 2012 00:43:30 | kategoria: Inne, Odjechane
Czy zdarzyły Wam się w życiu sytuacje, które wcześniej (albo i później) widzieliście na ekranie? Przypominacie sobie coś zabawnego? A może są sceny, które chcielibyście, aby wydarzyły się naprawdę?
Pora uruchomić szare komórki i przeszukać swoją pamięć.
zapytał: Anayela | 18 maja 2012 00:11:06 | kategoria: Rodzina i znajomi, Przyjaźń
Nie bedę ukrywała, mam takid zień a nie inny - wolę przescieradło i wizytę na przytulnym cmentarzu dziś. Zdarza sie.
Napisałam do przyjaciołki,a ona odpisała "co jest???", ja jej na to co jest grane w wielkiiiim skrócie (nic nie mówiacym w zasadzie), na to odpowiedź "co się stało",na co ja,że nie dam rady pisać i już miałam wyrobione zdanie! Że zamiast zadzwonić - przeciez nie śpi,a wiem co robi, to mnie smsami zamęcza,kiedy ja naprawdę nie jestem w stanie pisać. Było mi przykro. A tu sms " :( zadzwonie,jak tylko stąd wyjdę - mam nadzieję,że do godziny"
W momencie spisania ją na straty,ona pokazała,ż ejednak jest ze nmną, przy mnie... tylko naprawdę nie może teraz rozmawiać.
Wiem,że nie raz i nie dwa oceniamy innych zbyt szybko, choć ich nie znamy. Ale ile razy oceniliście błędnie kogoś, kto jest waszym przyjacielem?
zapytał: milejdi | 18 maja 2012 00:00:29 | kategoria: Między nami, Pozostałe
.
[zgłoś do moderacji]zapytał: Dowściekliwy | 17 maja 2012 23:51:31 | kategoria: Społeczeństwo, Religia
Jakie masz sposoby, by nie zasnąć w kościele?
[zgłoś do moderacji]zapytał: Cichy Lobbysta | 17 maja 2012 23:27:41 | kategoria: Społeczeństwo, Człowiek
Jak to jest gdy następny dzień gasi cię bardziej niż poprzedni?
Jak to jest trzeba sięgnąć dna że by się odbić?
Co jak jednak dno jest dziurawe i się ciągle spada?
zapytał: bitex1000x | 17 maja 2012 23:19:25 | kategoria: Inne, Śmieszne

Chińczycy czasem palną coś na ubraniach np adidos czy widzieliście coś podobnego???
zapytał: bitex1000x | 17 maja 2012 23:04:45 | kategoria: Inne, Śmieszne

zapytał: bitex1000x | 17 maja 2012 22:43:17 | kategoria: Inne, Śmieszne

zapytał: bitex1000x | 17 maja 2012 22:31:04 | kategoria: Inne, Śmieszne

zapytał: ciekawska91 | 17 maja 2012 22:20:55 | kategoria: Styl i uroda, Pozostałe
Kurcze doradźcie bo chce się przefarbować a nie wiem na jaki kolor..jak myślicie ktory by mi bardziej pasował czarny czy taka ognista czerwień(ala florkowa z pierwszej milości..xD)..moje zdjecie jest na profilu głównym..z góry dzięki za odpowiedzi:*
[zgłoś do moderacji]zapytał: bitex1000x | 17 maja 2012 22:05:14 | kategoria: Kobieta, Kulinaria

zapytał: Tomek_Adamski | 17 maja 2012 21:58:44 | kategoria: Inne, Pozostałe
Masz randkę z mężczyzną/chłopakiem i chcesz ją miło zakończyć.
Jaką bieliznę chciałabyś ubrać (niezależnie od jej ceny)? kierując się intuicją, intuicyjny wybór
Mile widziane zdjęcia albo linki
Proszę o odpowiedzi na temat pytania a nie o złośliwości pod moim adresem
zapytał: bitex1000x | 17 maja 2012 21:50:20 | kategoria: Inne, Śmieszne
bardzo chciał bym mieć taki